Accessoires

De winkel zou niet compleet zijn zonder accessoires! Daarom hebben we hier van alles te bieden! Panty’s en kniekousen van het merk Sisi, een goede pasvorm tot maat 56. Verschillende den in allerlei kleuren. Ook voor in de winter de dikkere panty’s van het merk Cette zijn er in verschillende kleuren.

Sieraden om uw outfit compleet te maken, halskettingen met een magneetslot, of juist een langere ketting wat altijd leuk staat op iedere outfit. Accessoires een magneet of bandje om een sjaals leuk te leggen.  Ook hebben we mooie sieraden met de Zeeuwse knoop. Ook kunnen we sieraden laten maken naar uw eigen wens.

Sjaals! Ja die zijn er genoeg, veel soorten en kleuren. Maar net hetgene wat een outfit af maakt. Veel verschillende soorten kwaliteit van stoffen, kleuren en kwaliteiten! Ook leuk voor de zomer de Stola’s die je mooi over een mouwloos jurkje kan dragen.

Ledere tassen, enveloppe tas, een doordeweekse shopper! Veel keus, ook voor de kinderen mooie laktassen. We hebben ook leuke portemonnees en toilettassen met de hippe cactus printen.

Haaraccessoires voor de jonge meisjes leuke clipjes of haarbanden maar voor de volwassen ook grote haarspelden.

Lakschoentjes voor de meisjes van maat 19 tot 30. In de kleur roze en wit, voor de prijs van €24.95. Staat erg schattig onder een zomers jurkje  we kunnen het ook altijd opsturen. Er komen wekelijks nieuwe accessoires binnen zodat het iedere keer weer veel keus is.

Iemand verblijden met een cadeaubon? Dit kan al vanaf €5,- we maken er een leuk cadeautje van en opsturen is mogelijk.