Kledingcollectie

De unieke nieuwe voorjaarscollectie hangt weer voor u klaar. Wij bieden een ruime collectie kleding van maat 36 tot 46 in veel verschillende stijlen. Sportief, klassiek, stijlvol en eigentijds. Zoekt u iets voor een bijzondere gelegenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben veel verschillende merken waardoor er voor ieder wat wils is. Veel leuke en mooie jurken, T-shirts, tops, blazers en veel rokken ook in verschillende lengtes en vanaf kleine prijzen.

We hebben een groot aanbod in gepaste kleding, lange rokken, mooie blouses wat ook geschikt is voor rouwkleding.

De collectie voor de volle vrouw van maat 46 tot 54 is sinds enkele jaren uitgebreid. We bieden een groot aanbod aan voor iedere gelegenheid, van jong tot oud, al vanaf kleine prijzen. Veel leuke jurken deze zomer maar ook in (lange) rokken, blouses en blazers hebben wij veel keus. De grote maten collectie hangt in een andere afdeling waardoor u in alle rust de collectie kan bekijken en passen. We hebben o.a. de merken Request, Ciso, Verpass, Chalou, Signature, Sensia, Sempri, altijd weer een nieuwe verrassende collectie voor u klaar hangen. 

U kunt altijd rondkijken in de winkel of wilt u persoonlijk advies dan staan we voor u klaar. De mogelijkheid is er om kleding opzicht mee te nemen en thuis te passen en hangt u maat er niet meer bij kunnen we het altijd proberen om na te bestellen. Kleding kan door onze coupese op maat vermaakt worden.